världens sötaste och bästaste lilltjorv <3







Den här lilla pepparkaksfiluren har börjat KRYPA!!!!!!
aaah, himla galen! =)

fan ta barnmisshandlare, lr misshandlare över huvudtaget! Dom borde plågas ihjäl!!!!

Vissa människor borde inte få finnas!
Den här artikeln handlar om ett par som bodde i Lövånger i somras. Jag sommarjobbade med mamman, som var jättesnäll och rolig. Och helt plötsligt så flyttade dom bara, och nu får man veta det här!
Helt satans jävla förbannat jävla helvettes sjuk människa!!!


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6190433.ab


JESU PARVULE

Orkar inte sammanfatta helgens bravader då ganska mkt har hänt.
Kan bara säga att fredagen var kuuung, dock så var det inte lika kung då en ganska upprörd granne kom dagen efter. Lördagen var oxå helt okej, blev att småsupa hemma på nyckis med 3,5er och shottar innan vi gick till e4an för att kolla in Amber Oak. Riktigt bra band det där! =)

Idag har jag hängt lite med Elin, Emil och elins mamma på skyltsöndag här i leafregreat. Tog ca, 20min att se allt.
Sen har jag lyssnat på Espris julskiva, blir taggad på julkonserten, som nog blir den sista julkonserten för mig med Espri, typ sadface! Kommer kännas konstigt nästa år utan all denna stress kring alla konserter och den speciella känslan när man stegar in med Det är en ros utsprungen, tills det att man går ut och all stress rinner ur en.
Det börjar ju bli som en tradition, som helt plötsligt ska ta slut. Och alla julsånger man har sjungit, kommer man att göra det nästa år? Och isf, hur? var? när?
Nä nu ska jag sluta tänka på det där, och istället vara social med la familia!!

SES, HÖRS, HADEEE

helgeeeen

Fredag;
Gick skola som vanligt, sen på kvällen blev det New Moon med hanii =) Jag har inte riktigt bestämt mig vad jag tkr om den, men bra var den iaf =) Efter det drog vi förbi en fest i typ en kvart för jag skulle med bussen hem till lövis.

Lördag;
Vaknade tidigt, gjorde mig klar, sen bar det av mot Umeå.
Väl i uman blev det lite shopping, lunch osv innan vi gick till hotellet för att checka in =)
Var på hotellet till 17 ung, då gick vi till Costas för att äta middag (som gick på 317kr ung) som var riktigt, riktigt god!! Efter det............springa till bussen för att inte missa den. Skulle ju som sagt se Magnus Betnér!
Han var hur bra som helst ! Han är inte bara rolig, han är så jävla smart oxå! Jag tror det var det som gjorde att det var så bra!
När han var klar for vi tillbaka till hotellet, jag gick och la mig direkt, var så himla trött!

Söndag;
Vaknade tidigt igen, gick ner och åt kanske den godaste frukosten på länge!!!!
Sen bar det av hemåt igen.
Och på hemvägen han vi med att stanna i BygdeÅ för att käka på frasses, sen körde vi förbi en bilolycka....var ganska läskigt, bilen låg upp och ner i diket....
Sen fick vi även se då en kamera blixtrade till! haha, det var kul.
På kvällen blev det afro, sen film (the proposal) , en bra avslutning på en väldigt bra helg!

Nu bär det snart av mot staden, blir espri sen dansföreställning =)
HOJ

Regnet faller över oss, som stjärnornas gråt

Gårkvällen var riktigt mysig med min mysiga släkt =)
God mat, god efterrätt.
Dåligt vollaspelande från min sida....gav upp efter kanske 2min efter att ha gjort två urusla insatser. Blev så himla arg på mig själv att jag stegade ut ur gympasalen med orden: Nä, jag ska fan inte vara med.
Sen satt jag med Edith medans Amanda och Anders spelade och jag ville egentligen vara med, men eftersom jag är så tjurig så blev det inget av.
Jag var en av dom första som gick hem oxå, var så himla trött och jag ville hinna sova mycket eftersom jag skulle upp och jobba imorse.

Jag måste bara säga att musikalarna har fått veta deras roller till WSS. Hedvig ska vara med i Jets, det skulle typ alla tjejer förutom Jennifer, hon ska vara med Charks. Jets och Charks är två ensembler som är mot varandra.
Och en jättehäftig grej. Annika som går i Hedvigs klass har fått en egen roll, hon ska nämligen spela Anybody.
Och Hedvig är första reserv till den rollen, alltså understudy för Anybody. Skithäftigt !!!
Nils är oxå understudy till en roll, men jag kommer inte ihåg vad den karaktären heter. Men hursomhelst så är det jättehäftigt att Annika har fått en roll, och att Hedvig och Nils är understudy till var sin roll oxå eftersom att det är en proffesionell uppsättningen av en musikal. Riktigt häftigt är det !

Den 6e mars är det premiär på Norrlandsoperan i Umeå, och jag tycker att de flesta ska försöka ta sig tid att fara dit och titta!! =)
När jag ändå gör lite reklam för musikalarna så kan jag ju passa på och skriva att den 11, 12, & 13e december är det julkonsert i Strömbäck, en biljett kostar 200kr och går att beställa på Ticnet !! Do it, det är värt pengarna !! =)



hahaha världens fulaste bild på bajs-kiss-toffsarna ;)

hejhåååå

Gårkvällen blev kiiing, fast det oturades lite för mig......
På olles skulle jag köpa en cider, jag fick cidern men kortet funkade inte, så jag har inte betalat den (vilket egentligen var tur, men jag vet inte om jag kanske får ngn räkning sen lr nått, vilket inte kommer kännas så ball)
Sen på frasses funkade inte kortet heller, fick låna pengar av Hanna.
Sen till det värsta......när jag skulle gå hem med min mat från frasses så gick påsen sönder och drickan flög ut och gick sönder....... hahaha, egentligen inte SÅ farligt men jag ville verkligen ha den där drickan när jag så småningom skulle äta osv...
Och justja.....kvällen hade kunnat bli lite bättre om inte en viss person skulle peta och slå på min vänstra arm hela tiden (har rätt så jävla ont i den efter vaccinsprutan) bara för att han visste att jag hade ont där.

Nu sitter jag i köket och dricker cola (min frukost) och ska kanske snart fara till mandisen en sväng, sen ikväll blir det 170års kalas! Mamma, min moster och min ingifta moster fyller 50/60 år så dom ska ha ett gemensamt "kalas" på folkan med gympasalen. Det lär ju bli volleyboll då oxå, ett måste när alla kusiner är samlade =) Undrar dock hur det ska gå med armen, får försöka att bara använda högerarmen!

Kom på en till sak som oturades igår.....det va att MARIA inte kunde vara med! Hade varit hur kul som helst om du hade följt med ut efter 12-slaget!! Men nu är det ju bara att gå ut närsomhelst, för du fyller ju 18 idaaaaag !



GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAAARY !!

Torsdag

Imorse kunde man tydligen höra Hedvig och Nils på radion bli intervjuade angående uppsättningen av West Side Story till våren. Men det missade ju jag såklart.
Idag har jag haft utvecklingssamtal, piano, ensB och kör.
Sen fick jag med mig Sosse till vårdcentralen för att ta vaccinet, hon var livrädd, men det gick bra =)

NU....ska jag plugga.
HEJSCH


BRA SHITT




tell me on a sunday, please

Är hemma på mitt "4-timmars hål" och ska nu gå över vägen till konsum för att inhandla lite välbehövda grejjer, sen ska jag ta mig en powernap innan jag måste tillbaka till alla gummor och farbröder på A-huset =)
Det var faktiskt inte så jättejobbigt att kliva upp där vid 6-tiden imorse, men när jag väl var på plats så kände jag att jag var riktigt trött. Längtar tills den här mörka perioden på året är över, tycker det är så oerhört jobbigt att kliva upp på morgonen och det är mörkt ute. Sen går man skola, och när man väl är klar där och får gå hem eller göra vad man vill så är det mörkt då också. Känns bara jätteovärt.
Varför kan inte vi människor oxå få gå i ide under vintern som björnarna gör? Då skulle jag nog faktiskt uppskatta den här mörka och gråa perioden. Men nog om det......nu måste jag skynda mig om jag ska hinna sova lite!

HOJ



Så där går det om man ska snurra just innan posen.....

HEJ

Så var den här lördagskvällen snart över.
Har varit lite chaffis ikväll åt mamma och co. som är på storstugan där det är 60⁄70-talsfest.
Efter det så har det hängts med Mattias, Pontus, EmilB, AdamL, Per, och Sofiorna hos moi. Vi spelade Alias och jag, mattis och pump stekte nå naaaaaanting! Emil och Adam trodde att dom stekte, men nej, dom BLEV stekta =)

Nu ska jag snart gå isäng så jag tar mig upp imorgon, ska nämligen jobbaaaaa =)



HAHAHAHAHA............LOOSER =D=D=D=D=D=D=D=D

idoool

Bra att Rahbi (vet absolut inte om det stavas så) åkte ut.
Synd om Eddie som det inte gick ett dugg bra för........förstår inte låtvalet, menmen.
Inte så jättebra låt av Mariette, men den blev bättre när hon är så grym på scen.
Reeza var lätt bäst av tjejerna, dock så blev jag väldigt irriterad på hennes engelska uttal.
Jag förstår inte all den här uppståndelsen kring Erik, att han var den ända som fick en stående ovation är bara jättefel, visst, låten han hade är nog en av världens mäktigaste låtar, men han skriker sig ju igenom den (vilket kan bero på att han jämt ska välja för höga tonarter så att han ska framstås som jättebra, men istället blir det bara fail när det bara låter skrikigt) och jag tycker inte att han har någon riktig inlevelse. Hata mig om ni vill, men det är min åsikt.
Jag tyckte att Tove gjorde ett bra framträdande, visst var det lite falskt här och där, men hon har en så himla äkta inlevelse och jag förstår verkligen inte vad Bagge menade med det han sa efteråt.
Och så till den sista, Calle, som är min favorit det här året. Han är lätt bäst av killarna! Han har, som Tove, äkta inlevelse när han sjunger, både han och Tove får en sån feeling att dom rycker till och gör konstiga rörelser mitt i allt, och det är det jag älskar med båda dom två. Dom gör inga fula rörelser som Eddie gjorde mot kameran, alltså när han sträckte fram handen och tittade in i kameran som en hundvalp eller något, sånt får mig att vilja spy.

Och på tal om sånt som får mig att vilja spy, Clabbe, USCH USCH USCH, så himla äcklig gubbe!!! Han ser så himla sliskig ut och sättet han pratar på och kollar in i kameran, ja, jag vill bara spy.
Tur att han inte är med i juryn längre!!!!!

Allt för mig, Tack å Hej

Hur bra ?!!!! =)


de e dax för fredagsmyyyys

Skrev bara den där rubriken eftersom det verkar som att alla skriver så nu för tiden, varenda fredag.......

Vaknade kl 7 imorse av att det plingade på dörren, ruskigt trött och riktigt skabbig och ful gick jag och öppnade. Utanför dörren stod typ en halvsnygg dude som skulle byta fönster i läggan. Jag är inte helt säker på om han va snygg lr inte, för jag såg knappt nått eftersom att jag var helt nyvaken.
I alla fall så slänger han in kommentaren: Väckte jag dig nu? Ja, det är nog en bra väckarklocka det här (han syftade på ringklockan). Hatar sånna där himla kommentarer, dom är inte roliga, och man orkar inte skratta, men man gör det ändå för att det inte ska bli dålig stämning.
Sen jäklar började han och hans jobbarboddies leva om nå nanting, jag själv hade låst in mig på toan för att göra mig klar. Kom till skolan en kvart innan vi började, väldigt ovanligt för att vara jag.
Var med på nutida, sen var jag med en stund på ljudtekniken innan jag sjukanmälde mig och tog 10.55 bussen hem. Kände mig febrig och trött, orkade knappt hålla upp armarna så det kändes lika bra att fara hem.

Till en helt annan sak. Den här veckan har jag drömt jobbiga drömmar om himla äckelormar, t.ex att jag skulle gå över en ranglig brygga och tappade balansen så jag ramlade i. Självklart så kryllade det med ålar och ormar i vattnet så jag fick panik. När jag tillslut var uppe på land så låg det ormar precis överallt, jag kunde inte gå någonstans. Och när jag väl fått mig därifrån såg jag en jättestor och fet orm simma iväg, och sen en till som simmade rakt mot mig (då hade jag på något mystiskt sätt hamnat på någon sorts trapp) och sen slingrade den sig hur snabbt som helst längs sidan på mig.
Efter det vaknade jag upp och hade panik...

Sen har jag även haft en till dröm om ormar, och jag hatar verkligen ormar, tycker dom är så jävulskt äckliga.
Så nu var jag tvungen att googla om drömmar som handlar om ormar, om det skulle råka betyda något, och så här stod det;
"Att drömma om ormar är ett mycket dålligt omen, som berättar om faror, sjukdom, frestelse och synd. Om ormen attackerar dig ska du se upp för falskt smicker".

Vet inte vad det skulle vara för faror eller frestelser, eller om det ens stämmer det där. Men hursomhelst, drömmer jag en till dröm om ormar blir jag fan rädd påriktigt.

Nu ska jag avsluta det här långa inlägget med en bild från förra fredagen!



Väldigt fagra ♥

helplessly hoping

Så var lovet slut och man är återigen på skolan.
Det är tydligen bara 7 veckor kvar till jullov, hur sjukt låter inte det?

Helgen var iaf awesom! Fredan tillbringades i Lövseleskolan med roligt och blandat folk =) Var riktigt kul =)
Lördag dag.....låg i soffan hela dagen, såg The Holliday och sen var det dax att ladda om för fest igen. Maria, Hanna, Linda och Linnéa kom och vi gjorde oss klara för att sen dra till Sandra.
Var där till halv 1 ungefär sen drog vi vidare till olles. Även då en himla king kväll =)
Igår var nog både jag och amalia fortfarande fulla på morgonen, lr så var jag bara övertrött. Låg i soffan hela dagen iaf.........och OM jag var trött imorse.....fyfy.

Nu ska jag ta tag i arkon, måste göra klart lite oinlämnade läxor och sen måste jag börja på våran slutuppgift som är att göra ett arr till våran ensemble B grupp! Vet inte vilken låt jag ska arra lr om jag ska ta mig till att göra en egen låt....haha, aldrig i livet!










RSS 2.0