Blaaaao

Hoho! Idag har jag jobbat på dagis:) det va kuuul!
Nu blire wipe out:)
Seeers


Ledig måndag

Såg just att jag råkat ta bilder i sömnen, weeii! En annan grej som hände idag va att jag vaknade, gjorde mig klar, tog sparken till jobbet. Sen visade det sig att jag inte jobbade idag...det stod fel på schemat! Wihooo:):):):):):) värt, hade kunnat sova hur länge som helst juuu


Jag kan bli rätt irriterad när jag äg hungrig..ooops!

Tjohej!
Denna helg har vart grym! En sväng till pite å kolla på konsert, sen spontanutgång som va fuuun! Lördag blev det hannafahlgrens fest med ett gäng roliga typer sen allstar..kulijul:)
Och denna söndag har jag sett lövånger vinna med 5-2 över vilhelmina, edith va en riktig hejjare på att hejja!
Ny vecka om en halvtimme, hoppas få jobba lite på dagis, vore rewligt juuu:)
Tjing!


Sjung

Viiilken slappardag jag har haft idag, riktigt gött faktiskt:) även fast jag tillbringat de flesta timmarna i sängen så har jag ändå fått mig ut på tre promenader med leja, hejja!
Imorgon vankas jobb vilket känns rätt skönt, sen träning på kvällen, dubbelhejja!
Näe, ska he igång nån film som jag kan somna till! Tjing


Fredagdentrettonde oooohhhh

Idag har det varit storm ute, trodde att huset skulle rasa ihop där ett tag. Men det gjorde det inte:) och det va ju tur så jag kunde kolla på grotesco och sticka lite i min ensamhet.
Ikväll har jag hängt med sofia, kollat på the voice å film tyyyp:) nästa fredag tror jag minsann att ännu en framnäsare dyker upp i rutan, det får man icke missa!
Imorn väntar jobb sen tjejkväll hos mamma, miiis:)

Lateeer!


Luaik 40 år

Weheey! Igår på självaste trettondagsafton var det party på folkan. Luaik firar 40år och det skulle firas! Mycket mingel och dansande blev det och det slutade med efterfest hos mig med jvm. Jag somnade dock direkt:)
Idag har jag å sofia bara slappat och kollat på disneyfilmer, göttth!
Imorn vankas det nog party igen följt av utgång, det blir kul:) sen får det vara nog för den här månaden om jag ska ha råd att överleva!

Nä nu ska jag se nått gött på tv! Hörs


2012 djee

Well helo there! 2012 it is och det jag gör om dagarna kan sammanfattas med jobb och true blood. Drömde tillochmed om vampyrer inatt...! Kom på att jag har denna finurliga bloggappen så borde kanske ta tag i detta? Menheey, tat lugnt. Det blir inga inlägg varje dag. Mest ba om det kanske har råkat hända nått superextra fun:) nu ska jag återgå till true blood, åttonde avsnittet för denna afton..:)

Det har ju faktiskt varit jul och allt ganska nyligt, så bjussar på en julig bild:) (om den nu finns med här? Vet iiint hur det ser ut ju)


RSS 2.0