TURKLAND HERE WE COME !!

Lönen har kommit och försvunnit LITEGRAN bara !
Gick in på Resia idag och betalade resan....känns UNDERBAAART !!
Sen gick jag lös litegran på gina och bik bok, och klantarslet till kassörska på bik bok glömde ju naturligtvis ta bort larmet på mina leggins som jag köpte.........BAJS PÅ DIG !
Måste alltså in igen och ta bort det....känns jäääävligt onödigt !

Ikväll då.....ska först käka grillat =) GOTTGOTTIGOTTGOTT
SEN ska jag, amalia och emil dra till blacke å rejsa på lägdan med bilen som pappa har köpt, sen blire typ fiskning ochsååååå
jaaada !

SA jag att jag försovde mig imorse oxå ?
mamma kom in till mig och sa: Nu har du nog försovit dig...
Jag: VAD ÄR KLOCKAN ????!!!!
M: halv 8, carola ringde nyss
J: FÖRBANNAAAAAT
Sen flög jag upp ur sängen och efter 5min var jag på jobbet, och ärligt talat så minns jag inte ens hur jag fick på mig kläderna, lr hur jag gick på toa lr borstade tänderna, det är bara ett SVAGT minne.
Väl på jobbet var jag väldigt förvirrad....men till slut kom jag in i det...sådär en halvtimme innan jag skulle sluta ungefär !



TRÄSTOOOOOCK =) =) =)

Efter en heldag på jobbet

ska jag nu skynda mig att duscha, sen kmr sofiaO och då drar vi mot valln, där dom ska fira mig, lite sent men bättre sent än aldrig =) hihi
SEEEN mot lövis igen, feeezt tööp bill



HOJ =)

å andra sidan

Tjabba, tjena hallå, vem säger så?
jojjo

Idag har jag då varit i bure hos min moster, med mamma och mormor =)
Och där såg jag återigen kjolen som jag såg när jag var där när bilen strejkade, då säger Gulli att jag fick låna den över sommarn !!! NAJS säger jag ! Den är huuur snygg som helst, tur att man har ett modefreak till moster ;) hahaha
När vi kom till lövis igen kunde varken jag lr mamma komma på vad vi skulle äta, så jag gav ett förslag om foccacia (stavning?) med kycklingsmak, och mamma gick med på det =) (har ätit det nu några gånger på senaste tiden, eftersom dom har det på fiket HÄR I LÖVÅNGER.......jennilla skulle nappa direkt;) )
Så mamma skickade in mig eftersom hon typ är stammis där nuförtiden, och jag tror nästan att dom börjar känna igen mig nu oxå, för det ända jag köper när jag är där är just foccacia =)

Nu har jag fått lite mer bilder från trästock, så jag lägger in dom som en slutklämm ;)







och sist, men INTE  minst;



Verran ser dock livrädd ut och jag ser ut som SKABBET själv !

Ännu ett till ovärt inlägg blev detta =)

KomÄnglar

Regnigt väder kom ju lagom till min lediga dag....fast jag har en dag imorn oxå, så får hoppas på bättre väder då !!
Idag då, direkt jag vaknade, där kring 11 tiden tog jag tag i mitt rum, så nu är det rent och fint utan ett enda klädesplagg liggandes på golvet =) bra gjort av mej.
Och nu har jag just sett klart Pocahontas och ätit lite godiz..naaajs

Heddan har dragit till klutmark, sen skulle hon och hela lundkvist familjen dra mot jörn till deras stuga...kul, kul
Hoppas att nissePISSE kmr ihåg att ta med sig filmerna jag önskade att låna när dom kmr tillbaka, då blir det filmmaraton i sinne =)

NUDÅ ? typ läsa och en PN kanske =)



NÄR GÖR VI OM DETTA ??? =O =DD

för lång eller kort eller smal eller bred, jag vill hitta rätt men jag ser bara fel

Ännu en av sommarens höjdpunkter är över...alla vet vad jag menar !
Vet inte vad jag ska skriva om den förutom att jag inte ville att den skulle ta slut och att den var allmänt KING med bra band, lr vadå bra ? typ dom BÄSTA i sverige !!!!! och de BÄSTA kompizarna =) naaaaajs så att säga !
Lägger ut lite bilder som jag fått tag i, men observera att det är inte alla, kmr fler i framtiden =)













Det här var mest bilder från förfesten, ska försöka få tag i bilderna på jag, rebecka och ida med VERRANMAGGIO..hoho !

NU BLIR DET EN VÄLBEHÖVD POWERNAP PÅ MIN "4 TIMMARS RAST" !!!!
tjing

nils är en bajskorv....HEHE

Igår jobbade jag som ett aaass...först 7-13 på a-huset sen 16-21 på c-huset, hade inskolning med anna och peter, inte helt fel =) idag blev dt en heldag, och jag har gäspat mej genom hela dagen.....kan ha berott på att jag satt uppe i min ensamhet igårkväll å var tvungen att se klart Dirty Dancing....kring 1 var jag i sängen och då ringde dt i tlfn....ingen mindre än emelie lindgren ! hon och malin behövde skjuts hem från stan till btk.....nja sa jag, börjar jobba kl 7 imorn !
lyckat ! sen ringde malin upp och trodde att jag va i stan å festade...emelie hade missförstått mej ! haha, jasi era fyllosar... ;)

imorn blir en kort sista dag på a-huset ! jobbar bara 7-13 =)=) sen är jag ledig nästan hela helgen förutom söndagkväll (men då är det ob som gäller så det gör inget att jag jobbar)
och imorn är dt även dax för hedvig och nils att sjunga i bjuröklubb vilket kmr bli awesome ! sen drar  jag kosan dirr mot staden och trästocks för att se och lyssna på MISS LI !!!!!! kan inte fatta att hon ska dit =)=)
förfest vid älven (I think) sen maggio på lördag ! tagga =)



MOHAHA

beslutsångest

haha ja vad ska man säga, 4 tjejer som har beslutsångest är inte det lättaste, men vi kom iaf fram till att sandra och hanna ska till resia imorn igen å kolla upp det andra alternativet som vi har nu !
Själv tkr jag all inclusive, har som ändrat mig, först tkde jag inte det, men sen kom jag fram till att det skulle typ bli värdare, och då missar vi bara 2 skoldagar, (inte för att jag bryr mig särskilt mkt om det men)
MEN nu taggar vi, hur det än blir, för det vi vet är att det iaf blir av !!!!!!
HERE WE GO AGAIN BRIDZ





GIRLS, GIRLS, GIRLS :*

LIVE FROM LINVÄGEN


mattias kollar när jag töntar mig här

bgm igår va kul, en liten roadtrip med two of my best friendz !
idag skulle vi då till resebyrån.....MEN det visade sig att dom hade sommarstängt på LÖRDAGAR såklart........
men blir att fara dit på måndag istället after hard work, work !

Nu hänger jag på lan...och det dunkas music.....YO
ÄR TRÖTT.....vill sova....hej

hihu



Det här va ända bilden adam hade på sin dator...ENJOY

VAD SKA MAN SÄGA?



hahaha

japp

Det var som jag trodde.....
15 kr har jag på kortet nu...........undra hur f*n det ska gå innan den här månaden är slut
DÅ vet ni S&H
inte bra att gå på stan när man har lite money, för det råkar vara så att det är alltid DÅ man köper och hittar grejjer som MEST
kul, kul

YO musiclovers

Nu ligger jag här i sandras soffa och lyssnar på sandra och hanna som har upptäckt att hotellet som nyss kostade 5200 nu kostar 5500 på ngt konstigt vis ! Vi försöker få tag på sandras mamma så att hon kan hjälpa oss, men hon svarar inte, och hon har provat ringa 1000000000 ggr, vi är hjälplösa !
MEN vi taggar utlandet iaf ! även fast vi är trötta och det inte går bäst för oss =)



Det här va ända bilden som jag hittade from italy okej !
MEEEEN KOM IGEN !!


min nära döden upplevelse....

....hände igår när jag skulle köra till stan i SPÖREGNET !!

För det första så var bilen helt igen immad, för det är nå tjorv med fläkten, sen så regnade det ju som om nån där uppe valde att pissa ut allt på en gång ! (om det nu finns nån där uppe, vilket jag själv tvivlar starkt på)
Iallafall, jag körde i typ 60km/h hela vägen till bureå, för längre han jag inte innan vindrutetorkarna fastnade fast i varandra!
Såg ännu sämre med tusen liter vatten på rutan PLUS denna jävla imma, så jag vevade upp rutan för att se nått, (observera att detta hände JUST innan jag skulle köra in på den "stora" e4an med dubbelfiler) och svängde av mot bure. Och den svängen hade lika gärna kunnat slutat i diket, pga dimman såg jag ingenting på min högra sida och hade ingen aning om vars jag körde ! Men det gick vägen (haha fynd) och jag stannade en liten bit in på vägen.

Efter ca 45min i väntans tider (inte så) på att Ida skulle komma från stan och hjälpa mig så hann jag bli sjöblöt efter att ha stått ute och försökt laga helvettestorkarna ! När hon väl hade kommit for vi in till bure till min moster, och uffe fick den stora äran att laga bilen =) Och jag fick en torr, varm tröja !
Sen bytte jag och Ida bil (man kan säga att jag bytte upp mig rejält) och jag fortsatte färden mot stan, tog ca 2timmar sammanlagt att ta sig till stan i det där helvettesvädret !

Jag kom hem ca 2 inatt efter att ha skjutsat hem ett dansargäng, däribland mamma och apes mamma, apes mamma hade tydligen dansat med någon så hon kände sig som en prinsessa på bal ;) haha
Föresten så skulle jag upp kring 6 imorse, började nämligen jobba 7 !! Sov cirkus 4 timmar, och jag kan väll säga att på förmiddan va jag som i en dvala, ville bara soooooova ! Men jag överlevde, och nu är jag hemma efter en heldag på jobbet. Nu väntar duschen sen en välbehövd powernap, för sen kommer Sandra och Hanna och sen drar vi iväg till bgm på nån 18års fest, blir säkert bra =)

HOOOOOOOOJ

ps. jag understand if you inte orkade läsa everything ds


@varuträsk (igen)

Har tillbringat måndagskvällen hos Hanna i varuträsk med Maria och Linnéa =)
Blev en tripp till stan och köpte ingredienser till en riktigt sliskig kladdkaka, och godis och chips osv för 133kr......SMALA :O
Vi har tryckt i oss allt (nästan) medans vi sett Ariel 2 och Svanprinsessan =) Sen har vi även sjungit singstar och tagit massor med kort......Maria, Linnéa och Johan håller på med korttagningen fortfarande, och ser visst på Aladin i bakgrunden nu oxå =)
Hanna är sugen på bad....hon påstår att nu är vattnet jättevarmt....hm....kände inte direkt suget...men vem vet innan natten närmat sitt slut !
Hittils så har vi haft det väldarns trevligt =)
DOCK så saknar vi våran Sandra....... =(
Hon är hemma och är sjuuuuuuk...stackarn ! Hoppas hon kryar på sig SNARAST ! =)
TJOBOO


gillas




den hittils bästaste helgen tror jag

Tänkte dra en kort summering av helgen som varit/är =)

Fredag: jobbade till 4, skyndade mej sen iväg mot stan till SANDRAW där hon bjöd på middag för VIP människorna =) Sen strömmade det in med folk till hennes gård där det var uppriggat med spotify och bra musik, trevliga människor, bra väder och en riktigt härlig stämning !! Sen drog vi vidare på en vinglig cykeltur till stadsfesten, tappade bort alla på en gång, men hittade micke å nicke som jag hängde med en stund, sen simon, hannes å grape =) Och sent omsider hittade jag tillslut hanna, och gissa vem hon satt med i nordanå tältet om ingen mindre än REBECKA !! sjukt kul att jag hann träffa henne =) det blev sahara hotnights sen till "tivolit" och jag, rebecka och hennes kompis sofia åkte den där karusellen som for runt hela vägen........bara sjukt att jag åkte den, men jag var inte direkt i mitt fulla sinne !
Sovde iaf hos Sandra med hanna och maria, tror jag sov typ 2 timmar lr nått, för jag skulle upp med en tidig buss för igår var det bröllop som stod för dagen !

Lördag: Fick skjuts av hanna till bussen, sovde som en stock och vaknade precis när bussen svängde in på busstation i lövånger. Klockan 14 var det dags för bröllop! Min kusin Johanna som bor i London skulle gifta sig, och jag, hedvig och ida skulle sjunga. Kan ha varit den jobbigaste delen på dagen, hade gråten i halsen redan när vi gick upp, för just innan hade dom sagt deras löften till varandra som inleddes med orden: I will love you...osv...och så känslig som jag är så började jag ju såklart gråta. Och det är väll inte det lättaste att sjunga då man just har gråtit och sen ser man på dom och dom ser så glada och lyckliga ut och texten på låten är: "Knowing that love is to share, each one believing that love never dies, watching her eyes and hoping I'm always there"
Och så ser jag på Johanna som har tårar i ögonen, nä huvva, kan ju säga att i slutet blev det inte mycket sång av mig.
Men dom var jättenöjda över att vi sjöng, och Jonathan sa att det näst efter att Johanna nu är hans fru, så var sången en av den största höjdpunkten på bröllopet =)
Själva festen var i Ånäset på tingshuset, och det var sjuuukt kul ! Alla dansade och sjöng och hade jättetrevligt !
Det blev ganska mycket snack på engelska oxå, men det gick ändå rätt bra =)
Och ännu mera tårar när Charlotta höll tal, och även när Jonathan höll tal, men det är väll så det ska vara =)

Nu blir det iaf bio med Hedvig, Nils och Ida, sen ska vi hyra Twilight, en bra avslutning på sommarens hittils bästa helg =)



Johanna och Jonathan Young =)

RSS 2.0