börjar på P, slutar på eter......

Tänkte dra helgen....

Fredag: förfest hos sofia med tjejer, sen vidare till per innan station, som för övrigt var king (men såklart inte lika king som THE DOORS!!)

Lördag: Vaknade råtidigt, tog 8.20 bussen hem till lövis, somnade där vid 2 för att vakna igen halv 4 (började jobba 4....)
timmarna mellan 16.00 och 21.00 var jag på a-huset med Ida, lätt förvirrad men vi var klara i god tid =)
Efter jobb bar det av till stan, var framme där typ 23.30, efter att ha skjutsat Ida och Anna på nån förfest och Amalia och Elvira nån annanstans drog jag till calles. zappe, micke och peter underhöll med bra musik, och trevliga männsikor gjorde kvällen helt lyckad ! Drog även en sväng till bergsbyn för att skjutsa sofiahed & lu, sen tillbaka till stan ALLDELES SJÄLV :O
MEEEEEN, malin räddade mig !! hängde med hon, emelie och nåra fler till max, satt där och väntade på att klockan skulle slå 02.00 så jag kunde hämta ida och anna.
Väl utanför station tog det säkert 20min innan partyprissarna tog sig till bilen....
Blev iaf max igen, var där i kanske 2 timmar lr nått......för hemma var jag inte förns 04.45 !!
Vägen hem ska jag inte nämna.........lr hur ANNAHJORTSTORP ?! ;)

Söndag: TRÖTT SOM ETT SVIN tog jag mig upp halv 12 ungefär, hämtade upp Amalia och for till blacke för att lasta släpen med möbler och shitt.....sen mot stan och nyckelgatan 24.....ut med alla möbler och in i läggan. Fytusan vad träningsverk jag kommer ha imorn :O
Blev en söndagsmiddag bestående av spaggen och köttfärssås och en liten Edith bredvid !
Jag, Ida och Anna drog just en raggarsväng på OKQ8 och inhandlade candyyyy som varje söndag.......sladdade lite (lr sladdade och sladdade.....haha) krypkörde för att se vilka dom två fräscha killarna som gick in på ok va, dock utan resultat. VAR IAF INTE LV-BOR....då hade vi inte gjort så!
Och så har jag hunnit vara förbi hos amme för att packa in lite kläder till bilen...för imorn ska vi sova i läggan SÅ DE SÅ !

NU SKA JAG ÄTA CHIPS & GODIS OCH DRICKA COLA I SINNE !!




dagen efter kvällen före

Förutom att det nödvändigtvis halverst skulle spöregna när man gick mot station så att håret la sig platt runt skallen, och förutom att pontus nödvändigtvis skulle hälla öl i håret som pricken över i:et, och förutom att smärta i fötterna alltid ingår sånna där kvällar så var det en king kväll !!

Idag mår jag väll som jag förtjänar, men ska snart ut på en prom med systerAmanda och Edith=)
Och ikväll ska jag jobbaaaaaaaa !!!! =D

Och föresten......GRATTIS SAMUWELLA PÅ 18 ÅRS DAGEEEEEN



FREDAAAAAAG

Efter ca 1timme med krångel i cubase så funkar nu mitt ljud och nu är det 40 min kvar av lektionen....inte ball !
Efter skolan blire käk på dallas (2a ggn i veckan :S) med sofia och kanske elin ???? sen blire förfest och firande av Samuwella som fyller 18 imorgon :) och sen vidare mot station !! =)

och svar till Kalvöga (som jag för övrigt inte fattar vem det är..) : tror inte han jobbade på ngt hotell eftersom han jämt var på sin resturang.....



åter till ljudtekniken !
PEACE


dagen som var ett stort enda hål

Började dagen som igår, la mig i soffan i korren med Sandras härliga filt och sov en stund med musik i öronen och flera 1or som satt runt omkring mig. Sen blev det individuella=DANS, och idag skulle vi improvisera hela lektionen, ganska nyttigt och rätt kul =)
SEN........väntade ett FYRA timmars hål....då tillbringade jag lite tid med Sofia =)
sen hade vi kör mellan 3 och 4...inte så värd dag.

Bussturen hem tog hela EN timme....men jag sov hela vägen även då med musik i öronen!
Kan vara nått av det skönaste som finns, åka buss, lyssna på bra musik och sova! Wunderbaaart

Nu ska jag typ gå isäng....men först ska jag bara kolla igenom gemun, sista provet i gemu A står på listan imorgon, sen väntar gemu B resten av året =)



spårar näst längst till höger ;)
haha

hotta brudar...........






helgen som gick hur fort som helst

Fredag: Jag och hanna drog oss ner mot Strömbäck där vi spenderade kvällen genom att lyssna på skönsång, dansa och se Anastasia innan alla somnade utom jag....

Lördag: Vaknade upp, gjorde en liten smoothie innan vi lämnade strömbäck för umeåstad för lite shoppnig.
Vägen hem blev omständigare än menat, men till slut var vi påväg iaf.
Kvällen........egentligen har jag mkt att säga, men drar bara lite..började bra med dans, sång, bad osvosv....slutade sämre med himla poliser !

Söndg: Vaknade......gick ner och fann hanna i soffan (?) gick upp och väkte dom andra, drog till folkan och påbörjde en ungefär 3 ½ timmes lång städning, sen hem för en väldigt efterlängtad dusch, mot näsåkern för att se fotboll, mot pizzan för efterlängtad mat. Sen fick jag, hanna och amalia en impuls att se bio; Flickan som lekte med elden. Pulsen hade åkt upp lite när filmen var klar......längtar tills 3e filmen kommer ut i november !!

Allt för mig, hej



ps. jag fick punga ut med 400kr till hyran, så ni som vet att ni inte betalade en 20a till mig igår kan gärna få göra det nu i efterhand=) ds.

torsdag=snart helg !

Nu ska jag ta tag i en engelska uppgift som vi fick i 2an, men som jag inte har gjort. Deadline är imorn och jag har inte börjat än.....men, jag har två timmar på mig, för idol ska jag iaf se !
När jag ändå skriver om skolan så kan jag ju nämna att en  lärare gjorde min dag iaf när den sa att den tyckte jag skulle satsa rejält nu det sista året och söka vidare och att den tyckte att jag var så pass musikalisk för att kunna göra det. Det kändes riktigt kul att höra det från just den läraren och det är sånt där man behöver höra för att bli peppad på att verkligen satsa!
Åter lite funderingar på vad jag ska göra nästa höst.....söka vidare eller inte?
Det är frågan det...



Bara 1 år kvar med dessa underbara människor...
vad ska hända sen?

en skogaholmlimpa med skinkost på väntar på mig...

hahaha, världens roligaste kommentar fick jag av sofiahed i förra inlägget:
ja, jag ser iaf EN anledning till att inte vilja tillbaka.. och den anledningen har särade ben på bilden ovan...

Kom på det nu då jag såg kommentaren, att rubriken kanske inte var så passande......men det är ju OGGE för sjutton ! haha


På fredag bär det av till Strömbäck med hanniii, sen shopping i ume och later ferre på folkan med badhus ! PEPPA !!!



häj storöga !



HUR KAN MAN INTE VILJA TILLBAKA ???


ElectricBird

Jag måste bara dela med mig av mitt ibland sjuka jag.
Ganska nyss kom jag hem efter en liten prommis, och medans jag gick lyssnade jag på lugna låtar och tänkte på att någon som jag känner dog. Och självklart börjar jag smågråta för mig själv. Hur sjukt är inte det egentligen ?
Men det är väll för att jag verkligen inte vill att dom ska dö, och när jag då tänker på det så blir det så verkligt att jag verkligen börjar gråta och bli typ ledsen påriktigt. Men allt händer bara när jag lyssnar på lugna låtar, för om det kommer en "ösig" låt efter så går det om direkt. Haha, jag måste sluta upp med mina sjuka tankar som jag har för mig ibland, det är inte så värst klokt !



munkiiiiiiiiiis ♥

Gibbelito

Igår va jag då hos hannii i varuträsket och fikade nybakad limpa med oboy till, badade badtunna, bastade, såg film och hade det allmänt miiiiz !
Hanna fick sig även lite presenter, och av jag och Sandra fick hon lilla Gibordan, även kallad Gibbe!
Och vad är då Gibordan för en liten figur då? Jo, inget mindre än en liten hamster=) hihi !
Själv så vågade jag inte hålla i den, även fast jag har haft två stycken när jag var mindre. Men deras historia slutade ju lite knas oxå så, kan ju vara därför.

Påväg hem åkte Maria med till stan där hon skulle få hämtning och där jag skulle hämta upp Amalia. Sen bar det av mot Lövånger (jag somnade inte!!) med mycket snack och bra bakgrundsmusik.
Sen när jag skulle sova var jag dum nog att jag skulle lyssna på musik innan, och det resulterade ju såklart i att jag somnade med musiken i öronen och vaknade upp efter ett tag av att jag låg halv inlindad i hörlurarna och låg PÅ min nya kära mobil. Blev typ rädd att jag hade mosat den, men den verkar då leva fortfarande!!
Och för att inte tala om mina hysteriska hostningar heeeeeeela natten. Måste ha varit det värsta hittils, jag hostade alltså hela, hela tiden. Och inga små hostningar heller, utan riktigt groteska! Jag kunde typ känna hur någonting när som helst skulle gå av i kroppen.



Här är Hanna med lilla Gibordan (dock så ser man hon inte men...)



Och den här snygga bilden trixade Sandra ihop =)

DEÄÄREEN

Då var man hemkommen efter ett dygn i munkviken!
Vi har sjungit, ätit god mat, ätit chips med dipp, godis, en del han få sig en grillad korv, haft allsång runt elden, ätit kvällsfika, gått nattpromenad, skrattat åt uppkäftiga 9or som man trodde va max 7or, varit vaken för länge, och sjungit lite till. Och justja, får inte glömma, hostat varannan sekund.

Här är då mina room-m8s;







=)

Hade lite fler bilder oxå men blogg.se ville inte hjälpa mig i det fallet...får väll bli senare då!
Next: FIIIIKAAA (L)


missionfailed

nu  har jag just ätit en liiiiite försenad middag.
och till den åt jag en gooood skogaholm limpa med SKINKOST på (på tub)  hallelulia.
jag säger bara flashbaaaacks, och take me back to paradise (hotel, haha) !!




torsdaag

Så står man i korren igen då !
Just nu lyssnar jag på klas gitarrspelande =)
Och innan det hade jag himla sång, fick världens hostattack mitt i låten, som för övrigt inte gick att sjunga överhuvudtaget. 1-strukna e är tillochmed för högt för att ta i bröströst för mig i detta läge, INTE okej. Och om jag ska ta det, ja, då hostar jag sönder mig själv isf !
Kanske jag hostar sönder ett revben som min kusin har gjort, skulle inte vara så himla ball....

MEN, sovmorgon imorn !! Ska befinna mig i munkis kl 11.00, osköööönt =)


Måste bara säga;

GRATTIS HANNA FAHLGREN18 ÅRS-DAGEN !!!!!




"saken" längst ner är FEJK

Det här har min kväll bestått av:

  • HOST
  • HOST
  • beslutsångest
  • HOST
  • dator
  • HOST
  • idol
  • HOST
  • honungste
  • HOST
  • godis i liten mängd
  • HOST
  • HOST
  • HOOOOOOOOOOOOST
Jag vill inte hosta mer.


HUR KAN MAN INTE VILJA TILLBAKA ???


inforthekill

Jaja, då var det tisdag och danslektionerna är över för den här veckan....suger minsan, tkr det är himlarns kul med dans, skulle finnas en linje som innehöll dans, teater och musik.......JAMEN ....musikal såklart !
ånaaaaaaj, nu kmr tankarna DIT igen..............VET INTE VAD JAG SKA GÖRA? HUR, NÄR, VAR ???? hjaaaaaaalp.

Vaknade 10min innan bussen gick imorse, jävligt skabbig och trött han jag ändå med på bussen och somnade i bure..jobbigt att vakna upp igen, men sånt är livet!
Har bestämt mig för att göra en tidigkväll ikväll, plus att jag har liiiiite sovmorgon imorn oxå så då tjänar jag ännu mer på det, OCH vi har klasskort imorn, GREAT.

Anledningen till den extrema tröttheten imorse kan ha berott på att jag va i schtan igår med sofiaO, adamÅ, emilB och P, samme och björne å såg film å chillade. Berättade lite skvaller för dom oxå, haha, kul att se deras reaktioner.
Och en fest är inom en snar framtid, jag och linnéalu taggar SÖNDER ! =D

NU SLUTAR JAG EGENTLIGEN MEN HAR ETT HIMLA "PROV" I LJUDTEKNIK SÅ JAG SLUTAR INTE FÖRNS 16.00 !!
kill me? =)

en vanlig söndag

och jag har hunnit vara i stan för att checka in en lägenhet med amalia, den verkade rätt braaaaaa, med badkar (stort plus), stor balkong och solarium (inte i själva lägenheten, men hör till).
Och imorgon ska jag kika på en till ! Sen är det bara att bestämma sig för vilken =)

Sen så kom hedvig och nils hem idag en sväng, har ju inte träffat dom på två heeela veckor. crazy efter en sommar som innebar att man i princip träffade dom varje dag....
Vi hade en vanlig söndagsmiddag med 7pers plus Edith i lillköke vore, och körde lite topmodel poser med amanders systemkamera, och lite annat som brukar höra till ! trevligt.

Nu ska jag pallra mig iväg mot Ok för att köpa en fet cocacola och hämta igen min cykel på busstation.
Imorgon är det daaaaaans som gäller på morgon och OM jag är taggad !



Dessa två har föresten skaffat sig en blogg: hedvignils.blogg.se
Kika in där om ni vill läsa om deras perfekta liv i Strömbäck ! =)

Så, nu har jag gjort lite reklam för den oxå, du ska se att statistiken kommer att stiga högt i skyn nu Nils !

Saturday, I love you like gold

Musikarfest igår, hur ball ?
Var nog en av dom roligaste estetarfesterna hittils tror jag faktiskt =)
Väldigt många ettor vågade sig dit och många 2or och 3or, dom flesta var nog faktiskt där, och det var öööös kvällen igenom, med dans och allsång i sinne! Känner att vi måste styra en till snaaart.

Jag, malin och linnéaluu drog en sväng på olles, men där var det inte så mkt drag, och klart man blir besviken efter en vecka i alanya där man klättrade upp på borden och shakade loss. Var faktiskt nära på att göra det på olles oxå bara för att styra upp stämningen lite :O haha
En sjuk grejj som hände på olles var att jag träffade en dude där som vi hängde med en kväll i alanya, så vi stod å snackade lite om resan osv, världen är verkligen liten !
En annan rolig grejj som hände var att jennilla blev utslängd ! haha, hennes första utekväll och hon blev utslängd. Rätt komiskt !
Drog iaf rätt snabbt därifrån och tillbaka till kfum, alla hade typ dragit men vi hade lite allsång tills det var nästintill helt tomt i lokalen =) precis som det ska vara !



mys hos sandra före estetar ! =)

Ikväll blir det btk, och jag agerar chaffis =)


Friday, I'm in love

Så var det äntligen fredag och massa roligheter väntar ! Nämligen musikarfest + olles ikväll, och en liten liten förfest hos sandra, kunde inte bli bättre ! Och imorgon vankas burträsk!
DOCK så har jag en massa lektioner kvar, har tex ljudteknikB nu, är rätt jobbigt men ändå chill när vi ska få spela in en valfri låt. Jag har, av en hel del anledningar valt Life Is Wonderful som den första låten, och Samson som den andra. Den första inspelningen ska vi göra bakgrunden helt på cubase och spela in sången i studion när bakgrunden är klar, och den andra inspelningen ska vi spela in allt live så att säga. Så därför valde jag Samson till den, plus att vi skulle dra in flygeln till EF93 när jag ska spela in den, KAN bli rätt bra =) längtar typ.

Nämen dax att fortsätta med alalalalalala life is woooonderful nu dåååå=)
SEN ÄR DET DAX FÖR LUNCH OCH TVÅ SAMHÄLLSLEKTION EFTER VARANN.......

och föresten.........ingen mindre än JENNILLA ERIKSSON fyller hela 18 ÅR idag !! GRATTIIIIIIIIIIIS till diiiiiiig !!


 HAHA, hittade lite old pixs på min användare, typ från 1an.....ENJOY;

 











världens längsta torsdag?

Hade min första sånglektion idag.....hur det gick, ja, inte bra iaf ! Går inte bäst att sjunga när man knappt kan prata, ändå trodde jag att det skulle gå någorlunda idag för den här dan har inte varit värst vad gäller min himla förkylning. Men ja, rösten svek mig.
Hade min första pianolektion idag också, och elisabeth frågade lite om jag hade tänkt på vad jag skulle göra efter gymnasiet. Jag har ju mina funderingar men tänker inte riktigt fullt ut för det känns inte som att jag behöver vara i de tankebanorna än, men om jag nu ska söka vidare till någon annan skola så måste man ju anmäla sig till sökning osv i januari, och då måste man ju ha bestämt sig till vad man ska söka, och hur ska jag veta det då ?
Men jag har ju som sagt några funderingar, och än är det inte januari, så jag kan ju vara lugn ett tag till.

Den första ensemble B lektion idag var rätt chill, men jag har en rolig grupp och lärare och det känns skönt att det inte verkar vara lika jobbigt/svårt som det var förra året. I år kommer jag nog faktiskt se fram emot de lektionerna istället för att ha ångest innan, så det känns bra. =)

Och idag drog jag och hanna till balder för att käka lunch med eliiin, amanda och lisa, trevligt värre =)
Nu ska jag äta med min kära mor.



lifeiswonderful

Så har man hostat sig igenom 2 dagar på skolan och 1 körövning...men det gick det å !
Hoppas att jag blir frisk snart, orkar inte vara sjuk, inte ball.
Har iaf haft två "danslektioner" nu oxå, och hur kul är det inte med dans ??
Var dock halvjobbigt att ha shorts när man skulle fara omkring på golvet, man klibbade bara fast och fick brännmärken av golvet. Så nu har jag köpt ett par dansarbraller, rätt naaajs =)

Lyssnade just på Shalala Lala från ALANYA.......flashbacks säger jag bara........



Ja vi hade lika kul som det ser ut !
Om inte litelite roligare ;)

RSS 2.0