lövis

möhippa igår för jobbe =) en lugn men trevlig, jag råkade somna med edith på soffan, men det va mysigt ! Leftade tidigast för jag skulle upp å jobba imorse.
Nu har jag, hedvig och ida övat lite på sången till bröllopet som äger rum på lördag =) och även en till låt till dopet på torsdag, blir bara jag och hedvig på den, ida jobbar....det blir iaf here, there and everwhere av beatles på bröllopet och vargsången från ronja rövardotter på dopet =) Jag kmr tyyyp börja gråta, men gick det på Neahs dop borde det gå på Nathalies =)

Duschen nästa, sen till blacke för att hämta Leja, sen tillbaka till lövis ! Och imorn blire miiz i stan, kanske stadsfesten en liten sväng briddz ?? =)
HEJSCH


9a hell yeah


"he gick dell schluuuuut"



hej

chill dag ändå, även fast jag har jobbat !
På min "4-timmars rast" for jag till klössand där det blev att pressa som en took, sen till kyrksjön och BAAAD med friends ! =)
Sen jobb, och nu va jag, hedvig å nils å badade i kyrksjön igen, huuuur skönt som helst ! =)
Nu bär det av till Blacke, jag ska vara hundvakt åt Leja tills på fredag, så kommer nog inte att ha tillgång till ngn dator...men om någon vill mig något så når ni mig på 0913-22056 (rätt dålig sändning där)
Hooooooooooooj !

Ps. lyckost mig som är LEDIG imorn, stekning blir av !!! ds

fufenn

Jag skulle kunna göra allt för att slippa jobba idag.....verkligen allt ! Jag skulle kunna dricka flera liter grisblod om så behövdes...MEN det hjälper ju ändå inte, för jag måste fara dit om prick 1 timme, och jobba till 9 ikväll....
Det känns ju även ännu bättre när alla frågar om jag ska till beachen å sola å slappa...men NEJ, jag jobbar ju som sagt !
ett plus på det är att jag känner mej jävligt bakis på ngt konstigt vis...jag drack ju som sagt ingenting igår eftersom jag var chaffis, men jag har inte sovit så mkt, så jag antar att det är därför......ska försöka sova nu i typ en halvtimme innan jag måste äta nått och fara !

Gårkvällen då......efter många om och men så hittade jag till slut fram till andersvattnet, var där ett tag, for sen å hämtade lage, sen brummade vi iväg till stan för att hämta nån till dude, sen mot sjöbotten där det var typ 20-års fest för flera stycken......inte så värst ball där, kände ingen....förutom Nina och Therese som kom dit senare, åsså några old musikare =)
Vid 12 snåret for vi mot stan igen....men vi hann inte långt innan vi måste stanna å jaga nån kille som hade snott en cykel inne på nåns gård....TOG HUNDRA ÅÅÅÅR ! och en massa jävla tjafs blev det oxå........BARA för en cykel....var rätt less vid det laget !
Till slut var vi iaf i stan, och då blev det olles, träffade några musik 3or å lite annat folk där =)
KRYSSET, bajsfåglar, mat som gjorde en äcklad, jobbig_kille peppad på efterfest=PAIN IN THE ASS !!!
Där kring halv 4 vare slut med det roliga och vi begav oss mot a-vattnet igen.....klockan va typ halv 5 då vi va framme där så det kändes lika bra att sova där då så jag inte skulle somna om jag skulle köra hem !
Sov cirkus 4 timmar, men dåligt, höll på att DÖ av värmeslag.............
och kallare var det väll inte i bilen imorse när jag skulle fara, solen hade lyst på den ända sen den gick upp (vilket var då vi kom hem) ....höll tusan på att bränna sönder mej !

Nä nu blir det en powernap.......

Bara jag som får lite utomlandskänsla av värmen ? =)

UNDERBAAAART !! Jag älskar sommaren, så enkelt är det med det =)
Har tvättat nisses bil idag (en överaskning till han), varit i bjuröklubb med la familia, edströms klanen, mormor å danne hängde oxå me på ett hörn =) Åt lunch där och gick sen upp till fyren med den coola utsikten, bara hav, hav och åter hav =)
Och nu ska jag snart slänga i mig lite grillat käääk som heddan å nisse (tror jag) står för =) Sen bär det av mot Andersvattnet för att vara fyllechaffis åt emil =) Blir att köra hans mercedes, med automat, ändå rätt skönt ! Speciellt då det som jag tror kmr åka med en massa fordonare, då slipper jag tänka på växlingen, hehe =)
Nä nu måste jag gå ner å se om det börjar vara klart =)

ps. om någon befinner sig i stan ikväll kan den gärna höra av sig!! =) ds

menade "ge lite hjälp på traven" haha

Huj pu duj =)

SOL, VARMT, HÄRLIGT

Vaknade upp hos Hanna av att Senya (stavning Hanna?) slickade mej i fejjan....INTE okej, men jag var för trött för att bry mig just då, tur för henne =)
Blev en chill dag hos henne i det vackra vädret, sen till stan för att fixa lite grejjer å hämta upp amalia för att sen bege oss mot lövånger.
Och nu sitter jag här och taggar upp mig för en tennismatch !! Jag och Hedvig ska nämligen fara å spela tennis =)
Och Anders ska typ fixa punkan på min cykel... =)
Jobbar kväll imorgon så jag hoppas på fint väder igen och en brutal stekning från min sida, Ida ska jag låsa in i huset =)



Inga badkrukor här inte, fast Hanna var jag tvungen att ge lite hjälp på vägen ;)

sommar, sommar, sommar =)

najs kväll så att säga !!
fotboll i strålande sol, bad vid midnatt, film med milkshake och popcorn, wonderbara friends, kan det bli bättre ? =)
nu ska jag å hanna se eva och adam, fyra födelsedagar och ett fjasko, sen sova i soffan ! hihi
miiz imorn på falkan tööp, om vädret tillåter =)
hejsch

lediiiig

Ledig idag och imorn, riktigt skönt ! =)
ikväll bär det av till klutmark för att se nils fotbollsmatch =) sen blire att hitta på ngt med hanna och erika, kanske maria oxå =) vet dock inte vad, men det blir säkert bra iaf =)
sleepning blire väll nånstans oxå...




jajja

vaknade tidigt imorse, gick ner å gjorde smoothis åt dom som fortfarande låg uppe å sov ;)
sen drog mina kära vänner hemåt å jag intog platsen framför soffan å spelade lite need for speed 2, sen fastnade jag med gitarren å joni mitchell..........men SEN bar det av mot folkan för städning efter gårkvällen...............JOBBIGT är bara förnamnet....tog oss typ 2 timmar att städa hela skiten..men det var typ värt det =)

När vi va klara med städningen köpte vi korv på ok och for sen till kyrksjön där det blev bad för killarna, en viss person tyckte att det var JÄVLIGT KALLT medans en annan tyckte det var skönt ! Vet inte om jag tror på att det va skönt men...
Sen leftade jag för att fara mot umeå flygplats och hämta hedvig och nils, och där SPÖREGNADE det...mohaha !
Dom var sig lika, och vi andra här hemma har hunnit få åter en gratis konsert av våra musikalstjärnor till familjemedlemar =)
Nu är jag själv i huset, mamma och ida är ute på en valk och heddan å nisse har dragit till klutmark =(

Åsså vill jag ha alla bilder som går att hitta från gårkvällen !
Mest av allt vill jag ha, jag, hannas och emils posarbilder på biljardbordet ;) Får höra av mig till emil så han får komma hit med dooooom för dom måste ses ! ;) hehe


GLAD MIDSOMMAR

Började dagen med en hääärlig sovmorgon =)
Sen bar det av till hökis på midsommarfirande, en tradition som håller i sig med mkt folk och släkt =)
Skulle fara till vallen för att se på Peter Fjällström och Holmström/Bergner trio, men hann inte.. =( Det sög, men istället så busade jag lite med Nathalie (kusinbarn från London, 1år) som har blivit hur stor som helst och jättegullig med sina småtänder som sticker fram då och då =)

Nu ska jag börja fixa och trixa till mig, vet inte än vad det blir för outfit ikväll.....men det ordnar sig nog. Jag och Ida gjorde en pakt att om jag fick låna kläder av henne ikväll så fick hon låna min gröna väska =} vääärt !
Sen blir det att skjutsa Ida till Bissjön, sen tillbaka till lövis och mot folkan ! Kring halv 8 kmr Hanna, Sandra, Maria och Niklas som ska joina å parta med oss ikväll, blir GREJT !! =)

Ha en trevlig midsommar allaaaa !! =)


wonderbara väder (och självklart har jag jobbat hela dan...)

Nu har jag inskolat mig klart ! Är rätt sliten efter 4 dagars "arbete" med väldigt långa dagar pga utbildningarna åde oxå. Men nu är jag ledig i två dagar, ska bli skönt att sova ut imorn !!
Nu blir det städning av mitt rum eftersom det är rätt stökigt och det kmr folk imorn, så då är det väl bäst att ha lite städat då....
Sen är jag sugen på film, hoppas på Pocahontas ikväll igen eftersom Ida skulle såklart se So You Think You Can Dance igår kväll, så tvn var ockuperad !

Over and out !

Ps tagga midsommar imoooooorn !!! ds


kladdkakan väntar på MIG

Imorn är sista inskolningsdagen på arbetet, jag ska vara nere då, var bara nere ikväll så det sitter nog bättre efter imorn då får jag hoppas ! Sen på söndag jobbar jag helt själv...lr alltså jag har inge mer inskolning..och jag kmr tjäna STORkosing för det är storhelg...blir typ 180kr i timmen.....rätt vääääärt ! =)

På fredag är det midsommar och jag hoppas det blir den bästa midsommaraftonen på lääänge ! Mina classm8s ska förmodligen oxå komma å det känns superduper bra =)

Nu är det kladdkaka som gäller !! och kanske pocahontas ?! hoppas det =)
CIAO

VAD ÄR DET FÖR EN DAG?

är det en vanlig dag?
NEJ, det är ingen vanlig dag för det är SANDRAS födelsedag! HURRA HURRA HURRA



GRATTIS my friend !!!
utång nästa då ? ;)
PUSS

Lördagskvällen som aldrig ville ta slut

När klockan hade slagit 05.05 imorse låg jag i sängen hemkommen efter att ha skjutsat folk hit och dit, men det var en trevlig kväll ändå =)
Jag, Hanna och Maria satt hopkurade mot varandra på bion när vi såg The Uninvited....råläskig men bra !
Sen blev det lite flängande på stan, bla till Nocks för att träffa Emma en snabbis, sen drog vi mot Medle för att hämta Jennilla och Isak på 20-års fest, Isak måste ha lite ångest idag med tanke på allt han köpte igårkväll...........men vad vet jag?
Sen drog vi mot Varuträsk för att lämna Hanna och efter det hämtade vi upp Ida utanför station...for sen på max drive-in (igen) och när vi äntligen var påväg hem ringde bajsamalia å ville ha skjuts till bajsmoröbacke....såååå...det blev att vända om och skjutsa hon och hennes ragg lr vad det  nu var ;)
Och äntligen kunde vi köra mot Falmark för att lämna Maria =)

Nästan hemma såg jag nåra dudes som gick på e4an å puttade en bil (drygt 4 på natten)......och självklart så var det självaste Johan Bäckman.................haha, vem annars??! Det blev att bogsera dom till motorklubben..sen mot Selet där det var 40års fest för att hämta Anders....blev lite mer skjuts oxå men till slut så var man hemma igen !

Nu ska jag, Hedvig och Nils fara till stan och bowla, och imorn börjar jag jobba !!!!!!!!
bajsbajs


ÅRHUNDRATETS SJUKASTE KVÄLL

Kan börja med att säga att gårdagen/kvällen/natten var KING ! Den började i en replokal på mullberget med klass es2d...alltså inte min klass...men jag joinade dom iaf =] (A) Sen drogs det vidare mot Kyrkholmen där det var fullt med människor...och poliser...och studenter ... =) For omkring där i nåra timmar innan det blev max sen hem å sova !

Vaknade idag av att Ida å Hedvig undrade om jag ville hänka till Umeå...så dit for jag typ halv 11 ungefär...inhandlade två tröjjor...en på gina å en på monki =D

Och ikväll hände vääääärldens sjukaste grejj !!

Jag, Elin och SofiaO va i Blacke och metade på en hälla nedanför pappas hus......sofia drog upp en liten liten mört som började blöda av kroken....så jag och elin försökte få loss den och blev blodiga om händerna.....grose ! Allt slutade med att jag tog en sten å krossade fisken så ögonen splaschades...HAHA ! Kalla oss groteska !
Elin skulle sen gå och tvätta händerna..medans jag städade upp efter vårat lilla "mord" och PLUMS och ett skriiiiiik..så var hon i vattnet !!
Jag och Sofia tittade på varandra och visste inte riktigt vad vi skulle göra medans Elin skrek "hjääälp mej"  "hjääälp mej upp dåååå!!!!" Sen  brast jag i gapskratt å Sofia sprang fram till Elin å började hjälpa hon upp ur vattnet medans jag stod på sidan om och asgarvade !!!
När hon väl var uppe stod alla och skrattade, jag sprang sen upp till huset och hämtade varma kläder som pappa samlade ihop...det blev en stoooor tröjja och morronrock....BILD KOMMER INOM KORT !!!!

Nämen....det var en upplevelse........det blev även singstar senare, och nu är jag här !
Har försökt utplåna alla satans jävla myggor innan jag ska sova.....hoppas jag inte har missat nån liten jävel bara =)

En helt okej kväll, den första på sommarlovet, och fler ska det bli !! =)




KÖRKORT

YEEEESS !! äntligen har jag det där jävla körkortet !! känns heeeelt WONDERFUL =D



jag är glad idag !

=) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =)

vad är väl en bal på slottet

Och självklart så såg jag inte balen...ångrar det starkt nu när jag sett bilder osv...menmen !
Vad har jag då gjort idag som var "viktigare" än att se på balen? Jo, jag har agerat frisör och klippt min kära kusin som jag egentligen skulle ha gjort för tusen veckor sen..men nu blev det iaf av =)
Sen har jag myst med Edith, och varit i Spikudden å kollat in stugbygget...ser väldigt bra ut =D
Och nu har jag fått mej en liten gratis konsert då Hedvig och Nils var artisterna, grymt !

Nu väntar sängen och en spännande dag imörnom som kmr bestå av rep med adde =)
Tjoflöjt !


movietime

Snart är det dax för Step-up 2 =) =) =)
Och sa jag att jag är ledig imorn ?? nä juste..för det är jag ! =)





På den första bilden ser vi jag och sofiahed i snusartävling ......som jag vann ;)
Sen när vi satt ute å chillade med Örebro-kören !
Båda från sista kvällen/natten i Jesolo, då alla hade frossa efter den brutala stekningen på dagen ;)
Bara ta mig tillbaka ?!!

tell me on a sunday

Idag hade vi utekonsert bakanför gympan....min ensemble spelade två låtar...började med den bättre och avslutade med den sämre...hm..inte smart drag av oss..var väll iofs mest mitt fel..men men ! gick ju typ ändå halvbra =)
heddan och nisse hängde även med mej idag å tjuvåt på skolan.... ;)
Vi hade även kramring med alla musikare....och nu känner jag hur mkt jag kommer sakna alla 3or...usch..bara lämna kvar oss själva på skolan..men vi klarar oss nog i 1 år...förhoppningsvis =)
Idag var även sista dagen innan skolavslutningen sen blir det jobb hela sommaren ....money money money, money money money, money money money ooooooh mooooney



skolavslutningen i 1an =)

4 dagar kvar

Idag har jag röstat för första gången i mitt liv, hoppas att alla andra nyblivna 18åringar oxå har gjort det...om inte...så är det 20min kvar tills dom stänger röstlokalerna !!!! så gör det, din röst hjälper !! haha
Sen var jag på loppis i lövis å fyndade ett par pumps för 100kr, aldrig använda ! rätt väääärt =)
Och nu har jag nästan just kommit hem från stan för vi i klassen har sjungit i landskyrkan.....och självklart höll jag på att svimma på repet...hade inte ätit nån middag.........fy på mig ! hehe
Limpan sa: men lova, nu får du sluta tjollra. Eller nått liknande, på skämt såklart.....det var ju nämligen på hennes lektion jag svimmade påriktigt...........skärpning med maten från min sida nu !

Nu funderar jag på att snabbcykla till OK å köpa chips....är RIKTIGT sugen !!

hoooooooooooooj

crousing på G

Snart bär det av till stan med dom bästaste =)
Tagga vettja !
ciao


Postcards From Italy



lyssna och njut !

barkat

Kvällen blev inte riktigt som planerat men ändå hur king som helst !
Var meningen att vi skulle dra till oskars stuga, men istället ringde yolanda och frågade om vi ville skjutsa henne till umeå....så jag och elin tänkte att va tusan..let's do it ! Amalia hakade oxå på för hon hade inget att göra =)
Ditvägen gick hur bra som helst...dock blev hemvägen riktigt ovärd....for omkring i umeå som några vilsna själar och försökte leta reda på en mackjävel...när vi väl hittade den vi letat efter och efter att ha klättrat över en kulle med sten och småträd var vi där....MEN nog fan var det stängt !!
Nya tag.....for mot Ersboda, Ersmark ?? vad heter det ?? skitsamma..hittade en mack som var öppen...skulle köpa öl å cigg åt en vän....men fick inte för alla i mitt sällskap var inte 18 (amalia) ...bajs kärring i butiken...ville bara kasta min korv som jag hade köpt på henne  !!
Var då tvungna att fara in mot umeå igen...till teg å köpa där....sen blev det av att fara mot lövis igen.....
När vi äntligen var påväg mot havet skulle dom såklart fara därifrån...men det blev en snabb träff vid OKQ8 istället...diskuterade om hur det blir imorn..och det blir inget av... =( söög ! Men istället ska vi nog dra in till stan och hitta på nått...typ gå i demonstrationståget...är vad jag vill iaf ! Och cruising blir av på kvällen =)

Nu har jag så himla boring att jag bara vill dö.......har gode lust att ta bilen å köra till maria...MEN ett litet ...liiitet problem är att jag har ju inget körkort...så det blir inget av det heller.....sug k*k !
Nää..jag tror jag slår på en bra film isället å somnar till den........



booooooriiiiiing !!!!!!

sound of white

inte så värt för mig att fara till skolan idag, men har iaf gjort bort "bok-cirkel" grejjen med svenskan, vet inte hur det gick, svamlade mest på.......sen fick vi även tillbaka engelska nationella, fick G.....skönt att få godkänt men det va ändå ett dåligt betyg tkr jag.....ajja !
Ikväll blire typ chill i oskars stuga verkar det som ? Ska iaf trängas i emils bil med massa andra...får väll se hur det går !
Och imorn drar vi till ALKO ....oh yess ! Tyvärr så missar jag demonstrationen mot nazisterna på stan, men alla som ska vara i skellhell tkr jag ska fara dit å gå me i demonstrationståget !!




Detta är då min kära klasskompis Amanda.......som den nya Harry Potter ! =) haha

En Vänlig Grönskas

Så var vårkonserten över för i år !
Jag är faktiskt nöjd med min insatts, förutom att mitt ben aldrig slutade skaka =O jag var inte ens sååå nervös, nästan inget alls, men jo, självklart ska benet få jävla cp-ryck å skaka sönder......jajja....vet iaf att Hanna och Emma såg det, hoppas ingen annan tänkte på det ! =) haha

Jag måste ju skriva att jag tkr att alla gjorde ett skitbra jobb ikväll, allt var verkligen jättebra ! =) Och även igårkväll oxå för den delen =)
Min favoritlåt från årets vårkonsert är lätt Postcards From Italy, hur bra är inte den ? Helt sjuukt..jag ville som aldrig att den skulle ta slut, plus att deras outfits ägde !
Fast sen va ju även Amdys ensemble grupp som spelade ikväll oxå väldigt bra, kmr inte ihåg vad låten heter, men det va oxå en låt som man aldrig ville skulle ta slut. Och från igår så blev jag grymt imponerad av Linas perfekta huvudklang, helt perfekt ! Och självklart California, fast vem blev inte impad av den ? Simon hade gjort ett sjukt bra arr på den så att det finns inte så mkt mer att säga förutom att den inte kunde bli så mkt bättre än så =) (hoppas att du läser det här nu bästis! haha)
Iaf så var alla som medverkade igår och ikväll helt otroligt bra !! =)



Delar ur Postcards From Italy gänget =)

 

sol i sinne, brun inne

Det kanske börjar bli dax att skriva ett bligginlägg nu...
Det har väl egentligen hänt sådär jättemkt..fast samtidigt så har det ju det...har flyttat hem till lövis nu, det var pain att hålla på att packa in och ut ur släpen på årets hittils varmaste dag.....men till slut så var det klart !
Idag har jag tillochmed varit duktig och städat mitt rum och rensat ur garderoben ....jobbigt men skönt att ha gjort bort det ! =)
Sen har jag även myst med Edith ! Var tom själv med henne medans mamma och amanda var och handlade....hihi =)
Ikväll ska jag typ se Shrek , den går på tv, och är typ värd att se...den är rolig.....
inte så värt inlägg...men ,men

Föresten så har vi musikare vårkonsert imornkväll och på onsdagkväll...kl 19.00 i anderstorpsaulan,,be there !! or else......



lilla Edith hos moster Ida.....stackarn

RSS 2.0