@bajs-school

jaha,,,,då har man skrivit ig på ljudtekniken........bläääää !!
men jag får skylla mej själv som inte hade pluggat....

snart bär det iaf av mot ströbäck för att se heddans projekt ur west side story !! och jag längtaaaar...kan inte bli dåligt =)
jag har ju redan fått ett litet smakprov oxå så ;) hihi
make me proud sister !! =)
ciao maria

long time no see

Nu var det ett bra tag sen jag skrev här. Men jag har som inte haft tid, haft fullt upp heeeeeela helgen bokstavligt talat !
Började på fredan då jag fyllde år, fika med familj och kusiner, fest på kvällen, BALZAC, gratis inträde, bjuden på 2 drinkar och ett kort, väldigt kort samtal med självaste Hjert Fylking ! Bjuden på pommes på max, och skjuts hem =)
Kunde inte bli så mkt bättre än så !
Lördag var det rep hela dagen, rätt trött och sliten som jag var så lämnade jag sängen vid 9 på morron.......efter repet blev det att fara hem och snabb fixa mej för att sen fara på bröllop mellan Eva och Åke (faster) ..det blev en trevlig kväll med den härliga släkten !
Söndag var det dax för rep igen....och sista konserten för i år med Espri =) En härlig konsert som gick hyffsat bra, med en väldigt bra gästartist...Annika Granlund-Jonsson ...känd från att sjunga i Let's Dance och har varit bakgrundssångersta bakom Lisa Nilsson, har även sjungit med Peter Jöback =) Och Holmströms/Bergners trio.....inte dåååliga musiker =)

Så fullspäckad var min helg och denna helg blir inte lugnare, då drar jag ett fett flyttlass hem till Lövånger....känns bra men tråkigt på samma gång, trivs väldigt bra i min lägenhet och skulle helst vilja bo där nästa år oxå. Men känns även skönt att bo hemma igen och "äta mammas mat" (IRONI, min familj fattar vad jag menar!!)

Men nu sitter jag här i datasalen ensam med massa fordonare,,,,,borde gå ! haha
HOOOOOJ

sista dagen som omyndig !

jaaaaa....endast denna dag kvar nu, sen är jag myndig !
Kan meddela att det står fel om dagarna när jag fyller år på bloggens startsida, det står 0 dagar kvar till 18 år idag..men det ska egentligen stå 1 dag kvar .... !
Idag har jag bakat..........tar just nu en paus, men ska snart hugga in på det sista rycket !
Igår va jag på halken...och det var råkul, jag och adam ägde ! Eller adam ägde, jag vet inte riktigt om jag ägde så mkt men det var iaf hur kul som helst !
Sen hade jag även min sista körlektion igår oxå ;) Gick typ ändå rätt bra !
Och jag är taggad till tuuuuusen för imorgon...blir partey och utgång med dom bästaste av dom bästa ! =)

Nu ska jag gå ner och fixa det sista med bakningen =)
ps. jag längtar till imorn!!! ds

HOJ


ganska exakt ett år sen...när jag fyllde 17 och började nedräkningen till imorn...hihihoo

tim har blivit en baaaseboll !

What a lovely day !!
Har just kommit in efter att ha legat ute i solen å glassat ! Det är riktigt varmt ute och man börjar få riktiga sommarkänslor !
Hedvig är och dansar lite nu så jag ska passa på att duscha och fräscha till mig så vi slipper trängas sen när hon kommer tillbaka. Vid 5-tiden så far vi in till stan och käkar lite mat, kanske en mjukglass oxå. Sen blir det att titta på Idas sista dansföreställning =) Och efter det far jag hem till reality igen !
Allt för mej tjohej !


crazy dude


HejHej!!

HejHej!!
Världens bästa syster här! :)
I dag har vi haft dansrep 10-16. Vi håller just nu på med vårt sista projekt för den här terminen dvs, scener ur musikal:West side story! Så, idag har vi repat in dom dansscener som kommer att vara med. Funnyfunny :)

Jag o Lova har även hunnit baka kladdkaka vilket resulterade i en bränd yta, men jäklar så kladdigt innehåll!!
Haha..nu sitter vi här, med degen i magen :)

Ska kanske se nån film..men vilken? Hmm..inte lätt :)

Vet inte vad jag ska skriva...blir lite lätt distraherad av Lovas galande :)

Nä, nu ger jag upp!

Hejs svejs lingonfejs :)

/ Hedvig

strömbäck

igår var det väldigt mysigt då vi satt ute å grillade och hade allsång med heddans classm8s ! =)
i slutet var det bara jag, ida, heddan och nils kvar...men till slut tog myggorna över och vi begav oss vi oxå !
Ida fick som tidigare år en uppsvullen hand (fast det brukar vara fotled) efter ett myggbett....ser ganska kul ut med värsta tjocka handen..men den tog tydligen ont så, så värst kul kanske det inte är !
Ciderhusreglerna rullade vi igång när vi kommit in, och alla somnade.......
jag låg halverst på madrassen och halverst på golvet...inte så värst skönt men det funkade ändå !

Idag har hedvig haft dans heeeeela dagen, så jag och ida tittade på lite då och då, annars satt vi ute i solen och stikte !
Kan ju meddela att dom är ruskigt bra dom här musikalarna och att jag själv börjar tänka på att söka nästa år när det är dax för en ny klass, det skulle vara hur kul som helst att gå här, men det är ju rätt svårt att ta sig in oxå.......men det skulle ju inte skada att försöka iaf ! =)



Dom har kommit fram till att jag och hedvig har likadana röster och att ida och hedvig är mest lika på utseendet !
hehe

vi har det i generna



läckra kusiner sommaren -06

I Heard Of A Girl

ikväll blir det grillning i strömbäck med denna syster

och även denna tror jag kmr senare !       mis =)

....nu ska jag äta godis och lyssna på Miss Li !

kuhi-plugg

kvällen har bestått av pluggande till kultur&historia provet till imorgon, dt börjar sitta nu, men jag tror ändå inte på ett så värst storslaget betyg.....är just nu hos sofiaG och lyssnar på lyssningsexemplerna, hoppas att jag kan nöta in det på så kort tid!
nu ska elin låna datorn...............................................skitunge !
hehe
hejsch


onsdag

Började 11 idag..skulle se dans3ornas föreställning..sen blev det lunch på blader med elinkingen och hennes classm8s..soffe och cissi joinade senare oxå =)
 Åkte sen bil med anna och linnéa till a-torp efter en liten sväng på stan, för att ha den ända lektionen idag som råkade vara just ljudteknik...
och nu blir det en sväng till körskolan för att nöta lite faser...är måttligt stressad över det här himla körkortet !
Ikväll blir det ännu mera plugg till kuhi provet som är imorgon...inte alls peppande!
meeeeeen
kan väll trösta mej med att jag på fredag drar till strömbäck och våldgästar min kära syster =)

byyyyye..
ovärt inlägg...i know !


italy =)

  



    



   



   



  

  



   


trötter idag

gårkvällen blev rätt kul =) var hos soffe, sen drog vi in till stan för elin och sofia skulle ut på ballen,,jag, sofiaG, niklas, elinM och amanda satt kvar ute..då en fullgubbe kom å började typ ragga på niklas och snacka om att han inte hade fått sig ett skjut på 10000 år osv..frågade även om dt fanns nå prostetuerade i stan...råäckligt ! Sen tkde han även att niklas var lik Bambi ! hahaha ! Efter en sväng på max där det var mest gamlingar :O så drog vi till sofiaG, åt mackor och chillade mest, tills sofiaO, elin och adam kom när ballen hade stängt...och OM dom var övertaggade....! haha...dom hade haft jättekul iaf =) och ännu roligare blir det fredag den 22a då jag blir 18 vårar...utgång med stort U ! undrar vem som kommer vara övertaggad då ? ;)

lägger ut några picz







vi körde womanizer...dock så fattades två viktiga personer till denna dans !







slut på det roliga !
nu blir det twilight sen sova !
lägger ut bilder från Italien imorn...har snott bilder av alla möjliga ..sri !

fridag

sitter på engelskan nu..malin har svikit...var stressad för att hon inte skulle hinna med bussen..
men men...
lotta från körskolan ringde nyss och sa att hon kunde hämta mej på skolan...king ! behöver inte stressa som en tok för att hinna till körlektionen och sen tillbaka till skolan för att ha ensemble b....kingeling !
och ikväll blir det tjejfest ! är taggad =) var typ längesen vi drog en sån nu..så dt blir säkerligen trevligt =)
och ljudtekniksprovet har flyttats fram två veckor ! ännu mera king ! fast har dock kuhi prov nästa torsdag....undrar hur fan det ska gå...har inte hängt med så mkt...och det är sååååååå mkt text man ska läsa...aja !
engelska nationella vare idag oxå...på morron och jag var så trött och okoncentrerad att jag är helt säker på att det kmr sluta på ett betyg som börjar med i...tyvär !

men...nu slutar typ denna lektion...och snart blir det körlektion...endast två stycken kvar nu....är nervös...och stressad...like hell ! mamma om du läser...jag MÅSTE köra mkt denna helg .........MÅSTE även plugga som en sate...
värst vad allting kmr samtidigt......

gillas



frukost on the beach ! rätt najs

hos soffe

händelserikkväll ikväll....bilen startade inte när vi va och plingade på hos björne och trodde att killarna fet dissade oss...fast det visade sig att dom va hos per...
iaf...vi gick till joel och kollade om han kunde hjälpa oss med startkablar...visst kunde han det, ,men det funkade inte med det heller..så vi puttade igång bilen och körde sen raka spåret till soffes place,,,och alla satt tysta hela vägen och lyssnade på ett himla pip som pep hela tiden och trodde att bilen skulle dö när som helst, turen hade vi ju ändå med oss för vi klarade oss hem =)
sen gick jag, elin, och sofia x2 ut en sväng och på tillbaka vägen såg vi en rååäcklig gädda som låg i vattnet...och äcklig som jag är tog jag en planka och drog upp den på land........hihi...roade !

nu sitter elin och soffe och sjunger lips, medans jag, soph, samme, adam och emil sitter å lyssnar på deras fina stämmor ;) dock inte visslingarna .........sri girls !
på onsdagkväll ska vi grilla å dricka bärs =) trevligt .¨

hemma igen

igår kväll sent om sider kom vi hem från underbara Venedig !! Det har varit helt fantastiskt dom här 5 dagarna med espri gänget i värmen =) Och mycket har hänt, om jag skulle skriva ner det så skulle man inte orka läsa det, så jag väntar tills jag har fått tag i bilder så kan jag visa det så istället, för pics säger mer än 1000 ord.

Igår när jag kom hem var jag helt insälld på att fara till skolan idag, men när jag vaknade imorse, så blev jag dessutom väckt av mamma och klockan var halv 9, skulle egentligen vakna 6.....försovde mej i stora mängder, bestämde mej för att fortsätta att sova, för det behövde jag! Plus att jag är typ sjuk oxå.......ont i halsen, öronen, och tät i näsan......orkar som inte !
Ikväll ska jag hänga med Soffe och Elin, maybe soph oxå...har inte hört nått av henne men... =)

Juste,,,,kanske ska säga att vi fick SILVER i tävlingen =)
Och det kändes riktigt bra !



utanför vårat hotell,,,,som hade världens suraste hotellägare !
men jag var inte sur för det ;)

RSS 2.0