wowowow I'll tell you what's going on, I'm Basshunter.....BLABLA

Okej, blev lite ändringar angående min outfit för kvällen....nu vet ingen, förutom dom här hemma hur jag ser ut ;) kiiiil



PEACE OUT PARTYASSES

you asshole

Nu ska jag fara en snabbis till mandisen och hämta en liten grejj som blir ungefär som pricken över i:et till min utklädnad. Kommer att känna mig riktigt Barnslig ikväll (maha) med min outfit, men, det är ju maskerad så vad ska jag göra?
Nä nu har jag inte tid att sitta här längre, he ska dusches å he ska ätes å sen gett ja ju böörj stelp uti me wine.
HÅLLOJ



nejnej, jag kmr inte vara sjömonstret i högfjörn ikwäll.

mister du en så står dig tusen åter

Denna dag har erbjudit.....inte så mkt.
Jag och Ida bytte däck på bilen, så nu är den körbar...
Sen åts det en god middag med en god efterrätt.
Sen sågs det film, Wallander......efter att ha kommit fram till att en av rollerna var med i Drömprinsen så kände jag ett behov av att kolla på den, så nu har jag just sett klart den i min ensamhet!
Alla andra sover och jag ligger i mörkret i soffan.

Imorgon vankas det hårfärgning och sen miiskväll hos sandra! looking forward to it =)

GODNATT


tisdaaag

Såg Fame igår på bio med Hanna. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om den, blev lite jobbigt med en nyare version av den. Fick inte samma feeling som jag får av den gamla Fame-filmen, den här nya kändes väldigt fattig jämfört med den andra. Kan vara för att jag har sett den andra hur många gånger som helst och att det är en av mina favorit filmer. Kändes fel att se den här nya som i princip är nästan exakt likadan som den förra fast mer modern och ja, fattigare. Det ska mycket till för att kunna slå den gamla Fame-filmen!

Nu är jag hemma i leafregreat igen och väntar på att Ida ska komma hem från arbetet.
Sen funderar jag även på hur jag ska göra imorgon, antingen ska jag följa Ida, Hedvig och Nils till Umeå och se Balettakademins jubileumsföreställning, eller så ska jag kanske jobba tre timmar på Prästkragen....hm!
Jag får fundera medans jag spelar lite på månskenssonaten =)


SUG PÅ DEN !



GRYMT !

så kallat höstlov

Igår var det tänkt att vi skulle ha en så kallad turnéfest, vilket resulterade i en mer vanlig lite mysko fest men ändå så himla king ! Väldigt blandat folk, otippade som självklara, roliga som bäst !
Blev en sväng på calles och olles sen drogs det vidare till micke på en slags efterfest, någon slocknade direkt, någon var härskare över låtval (vilket inte uppskattades så där jättemkt) och några medverkade i vad som skulle liknas vid en massagering ! Där kring 5tiden på morgonkvisten började vi tänka på refrängen, och himla tur som vi hade så fick vi faktiskt skjuts hem till nyckis. VÄLDIGT TACKSAMT !!

Idag då.....det vankades "spelning" i varuträsk med hanna och sandra. Efter att ha varit rätt opeppade, trötta (kanske mest från jag och hannas sida) och väldigt stressade så fick vi oss igenom låtarna och som tack för att vi hade sjungit och spelat så fick vi 100kr var för att kolla in någon film på bio. Hur bra?
Efter att ha fikat och skvallrat lite for vi till stan, gick på bion och köpte popcorn och for till sandra och chillade lite där innan jag fick hämtning hem till lövis =)

Nu sitter jag i köket och käkar glass med chokladsås, hedvig och nils ser på Så som i himmelen och mamma och ida sover......det lär jag oxå göra snart!
Är rätt trött efter en väldigt bra början på lovet =)



Haha, någon som minns ? ;)

finally

Tunréveckan är i full gång och börjar nu leda mot sitt slut.
Igår spelade mitt gäng i btk och i bureå, gick faktiskt ganska bra och vi behövde inte förnedra publiken (internskämt!).
Idag var det den andra gruppens tur att infinna sig på skolan i orimlig tid för att påbörja dagen.
När dom då skulle spela i lövånger for jag och hanna dit för att titta och vara ett mentalt stöd ;)
Himla tråkiga människor i lövånger, inte hakade dom på inte när jag och hanna klappade efter gitarrsolon osv, nä dom bara kollade konstigt på oss istället....efterblivna stackare !

Efter att ha hjälpt till liiiiiiite med att rodda efter deras spelning gick jag till amanda, och har nästan nyss kommit hem därifrån=) jag och mamma blev bjudna på middag och lite kladdkaka till efterätt! gött é de.

Nu ska jag göra klart filmrecenssionen till engelskan, HEJJA JAG !



Sandra låtsas att inte sova......

your dad is rich, and your mama's good looking

Den här veckan har bestått av rep, rep och åter rep.
Alla vet nog vad vi repar till vid det här laget, nämligen den årliga "turnén" som alla musiktreor gör för att peppa alla 9or att söka till musik nästa år.
Så nästa vecka bär det av ut på skolorna för att visa vad vi går för......
Veckan har även bestått av 2 prov, kulturhistoria och samhälls.
Kuhin fick jag veta igår att jag klarade, samhällsen får vi väll veta efter lovet.

Igår blev det en sorts tjejklassfest/uppvaktande för AmandaL (som fyllde 18 i onsdags=)) på självaste nyckis!
Lite senare begav vi oss mot calles där Moa blandade ihop någon sorts drink åt mig och där micke, zappe och peter var trubadurer, väldigt trevligt ! =)
Blev även en sväng på olles för att träffa lite people där också, roliga som konstiga ;)

Ikväll blir det tydligen fest igen, var tänkt att jag skulle chilla hemma men Hanna har övertalat mig att haka!
Så kvällen kommer att tillbringas i Varuträsk hos Anton =) Trevligt !!


teardrop


Det här har vi haft för oss idag....








och lite filmer har också gjorts;
"jag gillar hud"
"ida goes invalid"
"sicka hundar"

mer än så får ni inte veta!

broarna+waynes

Har just gått broarna med elinkingen och nu sitter jag på waynes med amalia !
Hon tog den slappa vägen.....bara parkbron och direkt till waynes....latmask !
Latmask=annat ord för trött, slö osvosv.......SANDRA !

jajja....nu stänger dom så nu drar vi tööööp CIAO

Söndag

Det pissar ute och tvn strejkar så därför ska jag nu se film på lilla datorn......
Annars har jag hunnit med att vara i stan en sväng, tillochmed handlat på maxi av karro ;)
Varit hos pappa å käkat tårta, och mist med Edith =)
Hon, den lilla filuren rullar för övrig runt på mage direkt man lägger ner hon nu ....snart börjar hon väll krypa oxå ! faaaarligt !!!!!

Föresten så drömde jag världens äckligaste dröm inatt, och det va att jag hade röda och vita blåsor fulla armarna som kliade like hell !! Får fan rysningar i hela kroppen bara jag tänker på det....var ingen trevlig dröm vill jag lova !

Allt för mig denna regniga söndag (tydligen snöiga söndag på andra områden.....INTE DET MINSTA KUL!!)
sommar 2010 kom nu tack !!



EN av alla bilder som togs i fredags!

hejhajhoj

Nu sitter jag i Hedvigs rum i underbara Strömbäck !
De andra håller på med frukosten, som kommer bestå av plättar ! yummi =)
Gårkvällen var king! Vi förfestade i Idas lilla rum på Ålidhem, dansade och posade, åt godis och chips, och drack en mängd vin. Sen beställdes det en taxi och vi drog in till stan och till Pipes, var visst 20 där men jag fick komma in iaf =) Allt var bra där förutom den himla fingerlösa duden som trodde att alla vi va 25 och som trodde att jag va rädd för han, och som ville jobba med gamla men inte torka skit......han var väldigt mysko och jobbig, och till slut gick han då vi började ignorera han !
Blev såklart max oxå....det va oxå bara allmänt konstigt !
Började typ ha allsång med två dudes som stod brevid mig i kön, och vilken låt sjöng vi då? Jo....Främling såklart..det var jag som var främlingen....
Sen var det en till weird dude som typ skulle ragga på Ida eller nått, eller jag vet inte vad han gjorde. Det flög iaf förbi en snusdosa framför näsan på mig......




lyssna och njut !!


As black as my heart

Det verkar som att jag den senare tiden bara skriver blogginlägg på fredagar och söndagar av någon konstig anleding...
Den här veckan har iaf erbjudit mycket!
Har hunnit vara i umeå en sväng för att se när hedda slemma och ida hade dans, hip hop contemporary, som gjorde att jag blev ännu mer sugen på att dansa i kommande liv !! De hade även världens fräschaste himla "lärare" som bara är 88a och hur bra som helst på att dansa och lära ut. Livet är inte rättvist...

Och i onsdags så medverkade vi i koneserten A touch of Africa, vilken upplevelse! Ni som inte var där missade verkligen något!!
Har varit på spontanbio med Hanna och Sandra, såg The ugly truth, den rekomenderas! En riktigt tjejfilm som man skrattar gott åt och får en att må bra =)

I veckan har jag även halverst bott in mig i den nya läggan, hittils så känns det bra =)

Nu slutar snart ljudtekniken, sen väntar en 2 1/2 timmes samhällslektion......och efter det bär det av mot umeå där jag ska spendera kvällen med Ida, Hedvig, Anna och säkerligen Nils oxå =)
Blir nog super !!!!!
Ha en trevlig helg alla härliga människor =)



snygga bridz ;)


RSS 2.0