soooool =)

idag har dt varit riktigt varmt ute =) och en rätt så chill dag,,började kl 13..hade rytmik i 40min ungefär,,vi snabbrepade boxningen osv,,sen efter dt hade vi sista idrottslekionen,,då lekte vi typ bara =) men dt va typ sorgligt för vi ska inte ha hon nästa år,,åsså när vi stod där åsså sa hon dt osv vare nästan så man började grina,, haha ! bara jag som är så känslig tror jag =P men sen slutade vi,, =)
då gick jag och malin in till stan,,sen skulle hon me bussen så då träffade jag soffan,,sen gick vi å köpte mjukglass å satt i solen å åt =)=)


i måndags va jag å bastade me brudarna,,riktigt skönt vare =) sofia & elin badade,,inte jag,,mamma sa att jag inte fick (fast dt struntade jag i) men jag blev bara feg,,+att jag faktiskt inte vill bli sjuk nu när dt bara är en vecka kvar tills dt bär av,,dt skulle bara vara onödigt !
sen igår hade vi hemmamatch mot morön,,vi va sjukt mkt bättre än dom fast vi förlorade ändå för vi har fan problem me att göra mål alltså =S haha !
 

wiio

okkej helgen...fredag- vårkonsert med espri,,gick himla bra faktiskt !! riktigt kul =)
lördag- städade mitt rum på dagen,,lr dt va mamma som gjorde dt mesta jobbet =P sen på kvällen va jag, sofia, elin, samme, mattias, pontus, björne, nikanor, emil x3 & adam x2 i knäckis å grillade å spelade kubb =) dt va rätt kul,,fick lite sommarfeeeeeeling =) sen for vi hem rätt tidigt,,då såg jag lite av melodifestivalen...inga kommentarer om dt..förutom att Björn Gustafsson var bäst när han skulle ge ut poäng =) =) haha
söndag- solade först lite på morron, sen for vi till mormor å fikade,,sen bar dt av mot jörn & match ! vill inte tänka på den där satans skitmatchen,,riktigt orättvist faktiskt,,vi va waaay much bättre än dom...å i slutet sköt vi som bara den på mål men dt gick aldrig,,dom vann me 1-0 pga av en lite fel passning ...menmen..vi får ta dom nästa gång !!!!!

ikväll blire att basta me brudarna,,å kanske bada,,måste nästan göra dt..dt är ju fasen sent nu ju !!!!
åsen måste jag bada innan sommarlovet börjar,,så jag har ju bara den här veckan på mig ! =)
nästa tisdag blire sommarlooooov å jag kan inte fatta att jag redan har gått första året !!
sen nästa onsdag blire RHOODOOOOOS i en vecka,,å jag längtar något mkt nu vill jag lova !! ska bli så himla sköönt att få komma till värmen !!!!!! =)

nee..nu ska jag gå ner å slå en pling till anders å höra om han har hittat nyckeln til bastun =)
hade bäst,,hålloj


23 maj

igår fyllde jag då år,,,och jag fick en väldans bra presenter =)
300kr presentkort på din sko av amanda, 500kr av pappa, en mjukisdress av mamma, en klänning av hedvig, en råbra sport topp av ida och en digitalkamera av anders =) så nu har jag typ handlat upp den där femhundringen på en ny bikini och en klänning som jag längtar tilll att använda på rhodos =)=) dt är en rosa tub-klänning , och en randig bikini =)

ikväll blire vårkonsert som gäller,,kl 19.00 i anderstorpsaulan, 20kr studerande & 50kr för vuxna =)
be there ! =)


på söndag fyller anders år,,och dt blir fasen svårt att toppa hans present till mig,,jag måste komma på nått bra till han !! =)
har även bortamatch på söndag i jörn,,fast jag vet inte om jag ska spela,,har fortfarande ont i knäet sen matchen i lördags,,och dt verkar bara bli värre =S så dt lutar mot att jag inte kmr att spela,, +att jag börjar bli förkyld nu oxå,,och jag vill ju inte vara sjuk när dt bär av mot utlandet !!!!

20 maj

Om 20min börjar Gossip Girl =) dt är väll den enda planen som jag hade planerat in idag, haha !
nämen,,imorn blir ju som sagt en chill dag,,slutar 11.50 efter dt vetteklaan vad jag ska göra,,typ gå på stan lr nått,,vi ska ju typ göra nått me klassen,,lr tjejerna i klassen,,typ käka på dallas,,sen hitta på nått ,,så dt känns som ovärt att fara hem om man ändå ska upp igen,,menmene !! åsen känner jag på mig att termins kmr gå baaajs,,dt går typ aldrig bra när jag spelar igenom den,,ajja hela världen är dt ju inte om dt blir lite fel iofs men man vill ju att dt ska bli perfekt !!




if you should ever loose your heart, to that someone you wanted all your life
if its a dream I wouldn't know if its worth dreaming, and if its a lie I say its hard to recognise
but if I'm the one to give you all the answers, I'd said somday at least its worth a try

19 maj

idag har dt inte hänt så värst mkt,,varit på skolan,,haft sista espri-repet innan vårkonserten =) känns ändå rätt så skönt ! bara två veckor left nu asså !,,hel sjukt , !
och den här veckan är ju rätt så chill,,på onsdag har jag endast en lektion å dt är datakunskap,,förutom dt så har jag termins på morron,,man spelar upp sitt huvudinstrument för lärarna ,,undrar hur dt kmr gå då ! ajja !
sen på torsdag,,ingen ensemble tror jag iaf,,så då blire sovmorron,,sen ska vi se på teater så dt blir ingen gemu heller ,,och fredag bara en lektion igen,,slutar alltså 25 över 9 =) NAAAJS !
jaa,,espri har ju vårkonsert på fredag,,kl 19.00 i anderstorpssaulan,,50kr vuxen och 20kr studerande,,jag tkr att folket kan dra sig dit faktiskt och få lite sommarkänsla =)
efter vårkonserten kanske vi ska dra å fika nånstans för att fira mig,,fyller ju år på torsdag men jag har träning åså så dt blir bara stressigt då ,, =P

jag måste bara klaga lite på mina knän,,dt tar förjävligt ont !! dt vänstra benet kan jag inte böja för då far byxorna mot såret,,och såret sträcks typ ut så dt tar ont =S dt högra benet kan jag inte sträcka ut för då skrynklas såret ihop istället,,helknäppt ! och nyss råkade jag trycka armbågen mot dt vänstra,,dt som gör mest ont ! =(

nee huvva va klockan är mkt,,bara gå å lägga sig nu så jag orkar upp imorn ! om man bara inte va så jävla morrontrött ;) haha

17 maj

igår blev dt bio med elin och hanna,,vi såg what happens in vegas ,,huuuur bra som helst ! =)
idag hade vi seriepremiär mot boliden,,började bra,,vi ledde med 1-0 och JAG gjorde målet =D (helnöjd!) hihi
andra halvlek gick bara åt helvette,,dom gjorde två mål..vi spelade så sjukt dåligt å alla gjorde typ illa sig,, ! jag blev typ tacklad å landade på knäna så dom började blöda,,såg rätt coolt ut måste jag ändå säga,,jag hade vita leggins under så då fick jag värsta feta blodfläckarna på knäna ! men dt va inte lika skönt som coolt vill jag lova,,att landa rätt på knäna på grus tar jävligt ont !

nu är jag hos pappa å lotta =) vi har ätit smörgårdstårta å gett presenter till lotta,,hon fyller år på måndag =) åsså har jag gosat med polly,,hundvalpen,,så himla sööööööt ! =) nä nu ska jag gå ner å vara lite social !
hade hålloj =)

16 maj

idag är det fredag,,igen ! kändes som att dt nyss va dt,,å nu har dt redan gått en vecka =) otroligt vad tiden går fort nu,,om 3v är jag i rhodos =) just nu känner jag bara att jag längtar efter värmen !!
idag ska jag klippa mig och slinga håret typ,,blir säkert great ! =} sen ikväll blire kanske bio med hanna,,"what happens in vegas" med cameron diaz och achton kutcher =) den kan ju bara inte vara dålig !
sen imorn har vi seriepremiär mot boliden,,dt gäller ju att vi vinner första matchen plus att den är hemma ! =) peppen nu asså !!!!


Mina planer för sommarlovet är att jobba som in i helvette så att jag kan bränna pengarna på att fara till sthlm me hanna =) shoppa loss gå på grönan osv,,längtar som bara den !!! Jag har även tänkt mig att fara till yran i östersund !! passa på att häsla på ida då oxå,, =) men som sagt,,för att kunna göra allt dt så måste jag ju ha pengar i fickan,,å då behöver jag JOBB !! jag har sökt på hemgården i lv sen nå ferie jobb,,men får jag på hemgården tar jag ju bara dt isf,,fast jag skulle ändå behöva ett till jobb oxå,,typ avbytare skulle vara kul typ ;)
menmen..nu ska jag återgå till engelska lektionen !
hade hoooooj !
only three weeks left (A)

RSS 2.0