KokooGirl

Om jag ska sammanfatta den här veckan kan jag börja med att säga jobb, jobb, jobb mån-fre !
Fyllechaffis ons, kom hem 4 och började jobba 7....blev ungefär 2 timmars sömn ! Men det gick det å =)
Baaad, solning, sandloppa (GALET KUL), studsmatta, cykling i regnet, fotboll, GODIS, afterwork-pub på storstugan där hedvig var trubadur, volleyboll, fyllechaffis igen, lite sömn till mkt sömn, friendZ, havet, soool, Edith-bäbis-gullunge !! =)
Det va väll det ungefär, nils har massa bilder på hans kamera men ingen sladd här, så det får väll bli nån annan gång =)

Nu har jag bara nästa vecka kvar @work, sen 1 och ½ veckas sommarlov innan det blir 2 skoldagar och sen 1 vecka i den underbara VÄRMEN med underbara friends ! Ett stort PLUS angående turkland är att Karro, Sofiahed och Sofialu hade lyckats boka precis samma som oss helt omedvetet (inte samma hotell, men ställe och datum), och kommer inte det att bli sjukt kul så säg ! Och som sofiahed skrev, att när vi var i italien snackade vi om att dra utomlands ett gäng till hösten, och nu blir det ju nästan så !!! gaaaalet, blir att hänga med dom, det är ett som är säkert ! =)

Innan skolan börjar om så har vi även bokat in en liten roadtrip till grannlanne och alko, MÅSTE bli av denna gång bridz och gribz !



Mormor Gerd, och lilla Edith =)


Kommentarer
Postat av: soffan

HAHA MEN TAGGA RÖVEN AV OSS!!!!!

Varför ska du till alko när vi ska till raki-paradiset om mindre än tre veckor? EFES-paradiset också... MIHIHIIH=)

2009-08-02 @ 18:14:18
URL: http://sofiahed.blogg.se/
Postat av: Karro

haha så himla kuung att ni också ska dit!!! kommer bli.. kanske det bästa som någonsin hänt oss.. kanske. men asball kommer det garanterat att bli hursom:D HIHIHI

2009-08-03 @ 10:14:28
URL: http://kaarooliinaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0